Benhur Oncel’s Aquarunning’e Bir Üyelik Uzaklıktasınız.

Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu

Yarışlar

Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu

trabzon1

Türkiye Yarı Maraton Ligi’nin final ayağını oluşturan Geleneksel Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, bu yıl Şehit Eren için koşuldu. 

Trabzon’un Kurtuluş Günü olan 24 Şubat haftasında düzenlenen Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 18 Şubat 2018 Pazar günü koşuldu. Aynı zamanda kulüplerde Yarı Maraton Ligi’nin finali olan yarışmanın ardından erkeklerde Galatasaray, kadınlarda ise Kasımpaşa kupayı kaldırdı.

Bende yarı maraton çalışmalarımın sonucunu alırken 1.31.23 derecemle yıla iyi bir başlangıç yapmanın yanısıra en iyi kişisel dereceme ulaştım.  Aslında 1.30.00 ve altını koşabileceğimi biliyorum ancak 2.5km aynı parkurda dönüp durduğumuz için,  dönüşlerde zaman kaybım oldu diye düşünüyorum. Üstüne 24km hızla esen rüzgar da cabası.

trabzon4

Bodrumdan katılan ve koşu tecrübesi çok yeni olmasına rağmen 1.37.59 derecesi ile basarılı olan arkadaşım Metin ÇAKTO ile 3 aylık koşu antrenmanı sonrası 10km de 53.57 derecesi ile bayanlar genel klasmanda 3.cü olan ve kupa alan arkadaşım Başak ORKUN ve tabii ki azmi ve çalışması ile yarı maraton derecesini 1.36.25 indiren değerli hocam Asım ÇETİN kutluyorum. Ayrıca yarışmada 4.cü sıraya yerleşen Beştelsiz Klübümüze de tebrikler…